Χαλάνδρι: Σε έλεγχο η Άμεση Δράση κατέσχεσε υλικά για εμπρηστικές κατασκευές

Η υπόθεση μετά το πρόσφατο μπαράζ εμπρησμών και στην ευρύτερη περιοχή εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή

Με τις εντολές στα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ για αυξημένη επιτήρηση και παρατηρητικότητα ειδικά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης (08/02-06.30) εντόπισε κίνηση δικύκλου που κρίθηκε ύποπτη

Στο δίκυκλο επέβαιναν δύο άτομα 19 και 20 ετών εκ των οποίων ένας Αλβανός. Απο έλεγχο στους δυο αναβάτες του, κατασχέθηκαν τρία μπουκάλια βενζίνης και πλαστικά γάντια και οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγή τους στο ΤΑ Χαλανδρίου.

Οι δύο φέρονται να υποστήριξαν ότι είχαν ενημερωθεί από “φιλο” τους ο οποίος είχε “μείνει” από καύσιμα. Στην ερώτηση των Αστυνομικών για το σημείο που βρίσκεται προκειμένου να του μεταφέρουν τα καύσιμα, το σημείο που εντοπίσθηκε να κινείται το δίκυκλο ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση από το σημείο που υποδείκνυαν οι δύο νεαροί ενώ φέρονται στη συνέχει να ανασκεύασαν υποστηρίζοντας ότι είχε αποχωρήσει από το σημείο για το σπίτι του, και οι δύο θα του γέμιζαν το ρεζερβουάρ για να το παραλάβει το πρωί.

Ενημερώθηκε η Κρατική και ζήτησε να εξετάσει τους δύο  -αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr- καθώς κρίθηκε ότι η μεταφορά βενζίνης ήταν για αυτοσχέδια εμπρηστική κατασκευή, από το ΤΑ Χαλανδρίου είχαν αφεθεί ελεύθεροι καθώς δεν απασχολούσαν κατά την εξακρίβωση ..και αναζητούνται.