Χαλάνδρι: Διάρρηξη με βαριοπούλα και ληστεία μέσα στο σπίτι τους

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα σε διώροφη οικία σπάζοντας την εξωτερική πόρτα με βαριοπούλες και λήστεψαν μητέρα και κόρη ενώ ο σύζυγος- πατέρας κοιμόταν

Σύμφωνα με την καταγγελία 70χρονης ιδιοκτήτριας οι τέσσερις εύσωμοι άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, εισέβαλλαν με βαριοπούλες (15/12-02:00) τα ξημερώματα, αφού έσπασαν την πόρτα της διώροφης οικίας .

Όπως έχει καταγγείλει η ίδια, οι ληστές, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της διώροφης οικίας, τη σήκωσαν με τη βία από το κρεβάτι της, και την ανάγκασαν να τους ακολουθήσει στο ισόγειο. Με απειλές για τη ζωή της ίδιας του συζύγου και της κόρης τους, ζητούσαν επιτακτικά λεφτά και κοσμήματα. Ένας από τους συνεργούς για να πείσει την ηλικιωμένη για τις προθέσεις τους, ανέβηκε στον πρώτο όροφο και κατέβασε σύροντας από τα μαλλιά στο ισόγειο την κόρη της οικογένειας. Κατά την παραμονή των δραστών στην οικία, ο σύζυγος- πατέρας της οικογένειας δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε ενώ κοιμόταν.

Η 70χρονη τους παρέδωσε €8.000 και κοσμήματα ενώ οι δράστες αποκόλλησαν, το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο από το υπόγειο, και αποχώρησαν .Σύμφωνα με την 70χρονη ιδιοκτήτρια, το χρηματοκιβώτιο ήταν κενό περιεχομένου. Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια.