ΧΑΪΔΆΡΙ: ΤΩΡΑ- Εντοπίσθηκε και συνελήφθη η Βίκυ Σταμάτη

Στο Χαϊδάρι εντοπίσθηκε η Βίκυ Σταμάτη την οποία αναζητούσαν μετά την εθελουσία επιλογή της σε φυγή, από το Ψυχιατρικό Κατάστημα του Δρομοκαΐτειου. Άτυπη παράδοση, προσδιορίζεται από Δικαστικές πηγές.

image

Η Βίκυ Σταμάτη, εντοπίσθηκε στην Παναγίτσα Χαϊδαρίου σε μικρή απόσταση από το Δρομοκαϊτειο. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές αναμένεται να παραπεμφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου για το πλημμεληματικό αδίκημα της απόδρασης.
Μέσω του δικηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση με τον οποίο φέρεται να επικοινώνησε τρίτο πρόσωπο, η Βίκυ Σταμάτη, νωρίτερα (03/04) είχε εκδηλώσει την επιθυμία να παραδοθεί στον Εισαγγελέα Εφετών, Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα για τη εθελουσία φυγή της από το Δρομοκαϊτειο (02/04).
Για τις εξελίξεις σχετικά με την παράδοση της Βίκης Σταμάτη, ενημερώνεται και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος .
Εν τω μεταξύ, μια γυναίκα φέρεται να βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη η οποία επίσης εμφανίζεται να της πρόσφερε καταφύγιο στο σπίτι της, στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Η συγκεκριμένη -σύμφωνα με πληροφορίες- προκύπτει πως είχε επισκεφτεί δυο μέρες πριν την πραγμάτωση της εθελουσίας φυγής της, τη Βίκυ Σταμάτη, στο Δρομοκαϊτειο χωρίς η επίσκεψή της να καταγραφεί στα επίσημα βιβλία επισκεπτηρίου του Ψυχιατρείου.
Εξετάζεται η συγκεκριμένη γυναίκα να είναι το άτομο που επικοινώνησε με το δικηγόρο της Βίκης Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση και να του μετέφερε την πρόθεσή της να παραδοθεί.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport