Χαιδάρι: Την ανακατανομή των ομάδων μετά την εκτέλεση Στεφανάκου “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ- Σήμερα η κηδεία του

Στον ΙΝ Αγίας Παρασκευής στο Άλσος Χαϊδαρίου, θα τελεστεί η εξόδιο ακολουθία για το Βασίλη Στεφανάκο, θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι από δύο αναβάτες δικύκλου οι οποίοι αναζητούνται

Η εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου (17/01), εκτιμούν στελέχη της Ασφάλειας, θα προκαλέσει αιματηρές συγκρούσεις στον κόσμο του της νύχτας, μεταξύ φίλων και αντιπάλων εν ζωή του δολοφονημένου τέως βαρυποινίτη.

ΧΑΙΔΑΡΙ_ΕΚΤΕΛΕΣΗ_ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ_ΝΟΝΟΙ

Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστων που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν έντονη ανησυχία για ενδεχόμενο αντιποίνων θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές πολιτών, με εκείνους που θα “λάβουν το χρίσμα ” για εκδίκηση όπως έχει διατυπωθεί απο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να βάλλουν ακομα και εν ώρα αιχμής, οπως οι εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου έβγαλαν το πολεμικό τυφέκιο από τη θήκη κιθάρας και τον πυροβόλησαν σε πολυσύχναστο σημείον κοντά σε σούπερ-μάρκετ εν ώρα λειτουργίας.

ΧΑΙΔΑΡΙ_ΕΚΤΕΛΕΣΗ_ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ_ΝΟΝΟΙ

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή 29τραύματα απαρίθμησε στο σώμα του Βασίλη Στεφανάκου. Οι βολίδες του πολεμικού τυφεκίου, έπληξαν τον Βασίλη Στεφανάκο με μεγάλη συγκέντρωση έχοντας “αλλοιώσει” το πρόσωπό του – κάτω σιαγόνα και λαιμό- ενώ τραύματα εντόπισε και στα κάτω άκρα με σε μεγάλη διασπορά.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τους εκτελεστές στρέφονται στον κόσμο της νύχτας.

Το διάγραμμα των διαπροσωπικών σχέσεων και αντιπαλότητες από το παρελθόν, εξετάζουν τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής ώστε να προσδιορίσουν κυκλο ύποπτων, χωρις να εξαιρούνται φίλοι και σύμμαχοι του τέως βαρυποινίτη αλλά και “εκκρεμότητες” είτε από δουλειές είτε από λογαριασμούς της φυλακής.

ΧΑΙΔΑΡΙ_ΕΚΤΕΛΕΣΗ_ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ_ΝΟΝΟΙ

Οι παρουσίες και οι απουσίες από τον ΙΝ Αγίας Παρασκευής στο Άλσος Χαϊδαρίου, όπου θα τελεστεί (20/01-11.00) η εξόδιο ακολουθία για το Βασίλη Στεφανάκο, θα είναι ενδεικτικό των σχέσεων και των δεσμών μεταξύ όσων είχαν επαφές με το Βασίλη Στεφανάκο.

Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί στις 4 Δεκεμβρίου απο την Ηλιούπολη

Οι κινήσεις των δύο αναβατών του δικύκλου, που απασχολούσε ως κλεμμένο, κατά τη άφιξή τους στο σημείο την παραμονή τους και η εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο τα αξιοποιήσιμα στοιχεία είναι περιορισμένα καθώς αμφότεροι οι επιβαίνοντες φορούσαν κράνη που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και ήταν ενδεδυμένοι με εξοπλισμό αναβατών δικύκλου.