ΧΑ: Συγκέντρωση για τη συμπλήρωση ενός έτους απο τις προφυλακίσεις .

Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (27/09- 19.00) προανήγγειλε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις συλλήψεις μελών και Βουλευτών του κόμματος .

Σαββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, Εισαγγελείς συνοδεία Αστυνομικών πραγματοποιούσαν συλλήψεις Βουλευτών Κοινοβουλευτικού κόμματος. Ο ΓΓ και Βουλευτες της Χρυσής Αυγής, οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στο κτήριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Τρεις ημέρες αργότερα άρχισαν οι προφυλακίσεις των Βουλευτών του κόμματος , μελών και υποστηρικτών του. Με τη συμπλήρωση ενός έτους ο Λαικός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, καλέι σε συγκέντρωση και πορεία (27/09- 19.00) στους προφυλακισμένους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

image

“Ένα έτος μετά την εξαπόλυση των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων, ο Αρχηγός και οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι στέλνουν το μήνυμα του Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία. Και ο Ελληνικός Λαός, με τις Σημαίες Ψηλά, απαντά: Αντεπίθεση – Εθνική Αντίσταση!” αναφέρουν στη σχετική αναγγελία για την κινητοποίηση.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί έναντι των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσης- Δηλιγιάννη 50, ενώ στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα, σημείο συνάντησης έχει προσδιορισθεί η οδός Καζαντζάκη 4, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου της πόλης.