Αυξημένες περιπολίες και επιτήρηση σε στόχους, από την ΕΛΑΣ

Αυξημένες περιπολίες για τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ, σε επικείμενους στόχους εγκαταστάσεις και οικίες κυβερνητικών στελεχών και οικονομικών παραγόντων με αφορμή πληροφορίες για επικείμενες καταδρομικές ενέργειες.

Πληροφορίες οι οποίες έχουν περιέλθει στην ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με Αστυνομικές διαρροές, προσδιορίζουν προπαρασκευαστικές ενέργειες της αυτοπροσδιοριζόμενης ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου, «Ρουβίκωνας» μέλη της οποίας  με χαρακτηριστικό της κίνησής τους, την ταυτόχρονη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων από διαφορετικές κατευθύνσεις ως αφετηρία στο χώρο στοχευμένης επίθεσης, σε καταδρομικές δράσεις σε εγκαταστάσεις και οικίες κυβερνητικών στελεχών και οικονομικών παραγόντων.
Νωρις το μεσημέρι (11/09) σε αυξημένη επιτήρηση, έχουν τεθεί οικιες στελεχών των ΕΛΠΕ, οικονομικών παραγόντων της χώρας, κυβερνητικά στελέχη καθώς και κτηριακές εγκαταστάσεις Υπουργείων σε αποτροπή καταδρομικών δράσεων.
Σύμφωνα με Αστυνομικές διαρροές, της Κρατικής Ασφάλειας, απέτρεψαν πριν την εκδήλωσή της, καταδρομική επίθεση της αυτοπροσδιοριζόμενης ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου, «Ρουβίκωνας» εναντίον του Μάκη Βορίδη και των ακροατών προγραμματισμένης ομιλίας του (07/09-20.00), στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας στη Ν. Χαλκηδόνα (Λ.Δεκελείας 58).
Μέλη του «Ρουβίκωνα» είχαν πραγματοποιήσει καταδρομικές ενέργειες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλ. Κουμουνδούρου, εισβολή στη Βουλή, παράσταση στο Μέγαρο Μαξίμου, καταδρομική διέλευση από το σπίτι -του τότε Πρωθυπουργού- Αλέξη Τσίπρα, πολιτικών και επιχειρηματικών ομίλων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport