Αυτοί είναι οι Ρομά που εξαπατούσαν μέσω αγγελιών στο FB υποψήφιους αγοραστές ηλεκτρονικών συσκευών

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε Ρομά, κατηγορούμενοι για απάτες μέσω ανάρτησης αγγελιών πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών στο διαδίκτυο

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία των πέντε Ρομά μελών συμμορίας η δράση της οποίας εξαρθρώθηκε (22/11) από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1. ΚΟΣΜΑ Ραφαήλ του Γεωργίου και της Ειρήνης-Σοφίας, γεννηθέντα την 24-7-1999 στη Νίκαια Αττικής,

2. ΚΟΣΜΑ Χρυσοβαλάντη του Γεωργίου και της Ειρήνης-Σοφίας, γεννηθέντα την 12-4-2001 στη Νίκαια Αττικής,

3. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ Μιχαήλ, αγνώστου πατρός και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 30-11-2002 στη Νίκαια Αττικής,

4. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ Χριστίνα του Μιχαήλ και της Γεωργίας, γεννηθείσα την 20-5-1995 στη Νίκαια Αττικής,

Και το μη συλληφθέντα (πρώτος από αριστερά), ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ Γεώργιο του Μιχαήλ και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 5-01-1999 στη Νίκαια Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και αξιόποινων πράξεων που τέλεσαν.

Απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.