ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ: Έκρηξη με νεκρό τον Αλβανό οδηγό και τραυματία την ομοεθνη συνοδηγό του αυτοκίνητο

Ένας νεκρός Αλβανος οδηγός και σοβαρά τραυματισμένη η ομοεθνής συνοδηγός του οχήματος από έκρηξη στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ενώ ήταν σε κίνηση στην Αττική Οδό.

imageΤο smart στο οποίο επέβαινεζευγάρι Αλβανών, εξεράγη εν κινήσει (29/12) στην Αττική Οδό, στο υψος της ΑΔ Αεροδρομίου. Όπως έχει διαπιστωθεί από τις καμερες της Αττικής Οδού το smart με καπνούς βρίσκεται σε κίνηση στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας όταν αλλάζει πορεία κυκλοφορίας κινείται αριστερά προσκρούει στη νησίδα και εκδηλώνεται έκρηξη.

Ο 35χρονος Αλβανός οδηγός ακρωτηριάστηκε και είναι νεκρός ενώ η η 26χρονη Αλβανή φίλη του σοβαρα τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Ασφάλεια η κατάθεση της είναι που θα αποδόσει τα ακριβή αίτια της έκρηξης καθώς και τα ευρήματα στο οχήματα κατά την εξερεύνηση. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς για Τύραννα της Αλβανίας, με την πτήση της να αναχωρεί στις 07.30 (29/12) χρονικά την ώρα που σημειώνεται το τροχαίο δυστύχημα σε μικρή απόσταση -περίπου 500μετρα μέτρα από την πύλη επιβίβασης.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αστυνομικοί, είναι να εκδηλώθηκε στο όχημα μηχανικό πρόβλημα, με την εικόνα από τις καμερες ασφαλείας της Αττικής Οδού και τον οδηγό να χάνει τον έλεγχοτου οχήματος του. Επισης εξεταζεται το ενδεχόμενο να μετέφερε ο Αλβανός με το όχημά τον παράγοντα που προκάλεσε προκάλεσε την έκρηξη χωρίς να ενισχύεται το σενάριο.

Εξετάσθηκε επίσης το ενδεχόμενο το όχημα να έφερε “παγίδευση” με τον Αλβανό οδηγό να το αντιλαμβάνεσαι εν κινήσει και πριν προλαβειννα αντιδρασει να χανει τον έλεγχο και στη συνέχεια να ακολουθεί η έκρηξη χωρίς να προκυπτει.
Στο χώρο του περιστατικό έχει μεταβεί κλιμάκιο του ΤΕΕΜ ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport