Αττική Οδός: Δύο τραυματίες Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, κατδίωκαν όχημα με τσιγγάνους ύστερα από διαρρηξη

Ο οδηγός Αστυνομικός του δικύκλου που ακολουθουθούσε την καταδίωξη, επιχείρησε να φρενάρει όταν ο τσιγγάνος οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου ενήργησε επικίνδυνο ελιγμό, ωστόσο λόγω υπερθέρμανσης τα φρένα δεν έπιασαν με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα.

Πολίτης επικοινώνησε με το ΚΕΠΙΧ και ενημέρωσε για τη διαρρηξη σε οικία στην περιοχή της Αρτέμιδας. Αμεσα στην περιχή έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις και δίκυκλα της ΔΙΑΣ. Οι τρεις τσιγγάνοι, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία Αστυνομικών, επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο μπλε ScodaOctavia RS, και ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα.

Πλήρωμα της Τροχαίας στο Πικέρμι, εντόπισε το όχημα για το οποίο είχαν διαβιβάσει αναζητήσεις και επιχείρησε να ελέγξει το σπορ αυτοκίνητο. Ο τσιγγάνος οδηγός, στη θέα των Αστυνομικών, με απωθητικό ελιγμό, μπήκε ανάποδα στη ΛΕΑ, επιχείρησαν τεχνική ανάσχεση για να τον εγκλωβίσουν, με ένα περιπολικό και το δίκυκλο της ΔΙΑΣ να ακολουθούν το κλεμμένο σπορ αυτοκίνητο.

Στην έξοδο της Αττικής Οδού προς τη Λ.Κύμης, ο τσιγγάνος οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου με επικίνδυνο ελιγό ανέβηκε στο διαζωμα, προκειμένου να αποφύγει τον εγκλωβισμό, με τονοδηγό του δικύκλου της ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, να χανει τον έλεγχο και οι δύο αναβάτες Αστυνομικοί βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Από την πτώση, οι Αστυνομικοί τραυματίσθηκαν ελαφρά.

Το κλεμμένο όχημα κατάφερε να διαφύγει με τον οδηγό να εισέρχεται σε καταυλισμό της Δυτικής Αττικής.