ΑΤΤΙΚΗ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας, για την Τρίτη(28/10), σε όλους τους Δήμους της Αττικής, ενόψει των μαθητικών παρελάσεων στο πλαίσιο της 28ης Οκτωβρίου.

Στις οδούς από τις οποίες θα διέλθουν τα αγηματα των παρελάσεων, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων (25/20) από τις 6.00το πρωί, μεχρι το πέρας των εκδηλώσεων, ενω από τις 10.00πμ ανάλογα με τις συνθήκες θα επιβάλλεται περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας.
Στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά οι ρυθμίσεις αφορούν τους εξής δρόμους:
Αθήνα: Λεωφόρος Βασιλίσσης Β. Αμαλίας (σε όλο το μήκος της), Πανεπιστημίου (σε όλο το μήκος της καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο), Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη).
Επίσης, για τη δοξολογία στον ΙΝ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Κολωνάκι) θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Σκουφά (σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλη), Λυκαβηττού (σε όλο το μήκος της), Σόλωνος (μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα) και Δημοκρίτου (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά).
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο
Δήμο Πειραιά περιλαμβάνουν τις οδούς, 34ου Συντάγματος Πεζικού (μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση & Ελ. Βενιζέλου), Ηρώων Πολυτεχνείου (μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου & 2ας Μεραρχίας), Β. Γεωργίου (μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως & Γρηγ. Λαμπράκη).

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport