Αττική: “False flag” αναγγελία τα email με “σφραγίδα Ισλάμ”, σε Νοσοκομεία της Αττικής και δύο Αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”

Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική επικράτεια που σημειώνεται μαζική αναγγελία για “ψευδείς επιθέσεις” από την ίδια πηγή με “σφραγίδα Ισλάμ”

Τα ταυτόχρονα τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και τα έξι Νοσοκομεία της Αττικής- Ευαγγελισμός, Τζάνειο, Παμακάριστος, Γ. Γεννηματάς, Παίδων και Ερρίκος Ντυνάν- βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν- επίσημα- το πρώτο ”false flag” σενάριο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις επίσημες Αρχές οι επικοινωνίες προέρχονται από την ίδια πηγή και φέρουν τη “σφραγίδα του ισλάμ” με τις Ειδικές Υπηρεσίες να έχουν αναλάβει τη διεύρυνση της μαζικής αποστολής των απειλών.

Η επίμαχη απειλή ως ”false flag” σενάριο σε πραγματικές συνθήκες, παρά την άσκοπη κινητοποιηση των Αρχών αποτελεί ευκαιρία για τα στελέχη των Υπηρεσιών σε επιχειρησιακή ανταπόκριση υπό πραγματική πίεση σε χρόνο ανταπόκρισης και με ένταση, συνθήκες που επικρατούν κατά βάση σε ασκήσεις.

Οι Ειδικές Υπηρεσίες έχουν ήδη αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.