Με την αυτόφωρη διαδικασία ο Αστυνομικός Διευθυντής Υπηρεσίας της Αττικής, συνελήφθη μετά απο καταγγελία την οποία υπέβαλλε σε βάρος του η σύζυγός του
Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, το περαστικό ενδοοικογενειακής βίας, καταγγελθηκε σε Αστυνομική Υπηρεσία απο τη σύζυγο, στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα, σε επεισόδιο με το σύζυγό της, σήκωσε βια σε βάρος της καθως τη χτύπησε με τα χέρια και την απείλησε, με την ίδια να αισθάνεται τρομο.
Με την αυτόφωρη διαδικασία ο Αστυνομικός Διευθυντής συνελήφθη και παραπέμφθηκε.
Συνάδελφοί του, με τους οποίους επικοινώνησε το Nantiareport.gr, περιγράφουν εναν ήσυχο και ήπιο στην επαγγελματική του παρουσία Αξιωματικό της ΕΛΑΣ ωστόσο όπως επισημαίνουν, «οι επαφές τους ήταν στο πλαίσιο της Υπηρεσίας, και δε μπορεί κανείς να γνωρίζει τα όσα διαδραματίζονται στο κάθε σπίτι».
Για το περιστατικό εχει ενημερωθεί και η ηγεσία της ΕΛΑΣ.