ΑΤ/ΤΑ Ακρόπολης: Επαναλειτουργία για καταργημένες Υπηρεσίες.

Επαναλειτουργία για το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, Αστυνομικές Υπηρεσίες οι οποίες είχαν καταργηθεί επί Νίκου Δένδια, επανιδρύθηκαν πριν από λίγους μήνες με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια.

image  Στο κτίριο της οδού Λεωχάρους 4,  στην παλιά τους διεύθυνση, επαναλειτουργούν (19/12) οι δύο Αστυνομικές Υπηρεσίες(ΑΤ και ΤΑ Ακροπόλεως), στις εγκαταστάσεις οι οποίες  ανακαινίστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν εσωτερικά και παράλληλα αναβαθμίστηκε η υλικοτεχνική υποδομή, για να ανταποκριθούν καλύτερα στην Αστυνόμευση αυτής της περιοχής του κέντρου της Πρωτεύουσας. Παράλληλα, σε λειτουργία στο ισόγειο του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως τέθηκε και πάλι η λέσχη, που καλύπτει τις ανάγκες σίτισης του αστυνομικού προσωπικού και άλλων υπηρεσιών.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, «με την επαναλειτουργία των υπηρεσιών αυτών αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα βελτιώνεται αισθητά η εξυπηρέτηση των πολιτών».
Για την επαναλειτουργία του Τμήματος Ακρόπολης, ο Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε, «Υλοποιώντας τη δέσμευση που έδωσα λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, από σήμερα δύο σημαντικές Υπηρεσίες, το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, ενισχύουν ουσιαστικά την καθημερινή ασφάλεια των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας. Επαναλαμβάνω ότι στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς όφελος του πολίτη, για να αισθάνεται ασφαλής όλο το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας, όλο το χρόνο».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport