“Η Αθλητική βία είχε ενημερώσει σε αποτροπή των επεισοδίων στο ΣΕΦ”

Διαβιβαστικό έγγραφο της Αθλητικής Βίας ενημέρωναν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ σε επεξεργασία πληροφοριακού υλικού για λήψη μέτρων στο ΣΕΦ. Τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν πέντε αστυνομικοί τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr – ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα στο ΣΕΦ (14/06) το τμήμα Αθλητικής Βίας της Κρατικής Ασφαλειας, είχε αποστείλει σχετική εκτενή αναφορά προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Στην τρισέλιδη έγγραφη αναφορά υπήρχε εκτενής παράθεση για τους οργανωμένους των συνδέσμων, και τους οπαδούς, σχετικά με την “προσέλευση” στον αγωνιστικό χώρο για τα Μέτρα Τάξης της ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο σε αποτροπή επεισοδίων .

FB_IMG_1529062960689

Όπως αναφέρουν οι ίδιες Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr- ανήμερα του αγώνα (14/06) Αστυνομικοί από το τμήμα Αθλητικής Βίας που είχαν διαταχθεί σε Μέτρα Πρόληψης και Αποτροπής, είχαν ενημερώσει  για την αναχώρηση των δικύκλων, με “οργανωμένους”- στη συνέχεια ενεπλάκησαν  στα επεισόδια- εξω απο το γήπεδο, χωρίς πάλι επιχειρησιακό σχεδιασμό απο την ΕΛ.ΑΣ .

Στα επεισόδια που ακολούθησαν (14/06) στο ΣΕΦ πέντε Αστυνομικοί τραυματίστηκαν – δύο Αστυνομικοί της ΥΑΤ και τρεις Αστυνομικοί από τη στατική δύναμη (Τμήματα).