ΑΤ Ομονοίας: Έβριζε Αλλαχ και μουσουλμάνους σε επεισόδιο με Πακιστανούς και προσήχθησαν- Συγκέντρωση ΚΕΕΡΦΑ

Προσαγωγή άνδρα που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς εξύβριζε μουσουλμάνους και τον Αλλαχ και δύο Πακιστανών,στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, έλαβαν κλήση για επεισόδιο στη συμβολή της Σοφοκλέους με τη Μενάνδρου στην περιοχή της Ομόνοιας (03/12-14.20), και προχώρησαν στην προσαγωγή ενός άνδρα που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος έφερε εμφανώς χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ εξύβριζε στα αγγλικά τους Πακιστανούς και τον Αλλαχ. Νωρίτερα έιχε προηγηθεί επεισόδιο με δύο αλλοδαπούς Πακιστανούς μουσουλμάνους, με τους Αστυνομικούς να τους προσαγάγουν στο Τμήμα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, όπως αναφέρει αστυνομική πηγή στο Nantiareport.gr ο άστεγος άνδρας διαπίστωσε διερχόμενος την οδό Σοφοκλέους, οργανωμένη ομάδα Πακιστανών, ότι του είχαν κλέψει προσωπικά του αντικείμενα, και ήταν αφοαρμή για το φραστικό επεισόδιο σε βάρος των Πακιστανών και των μουσουλμάνων, με τον άνδρα να τους απευθύνεται στα αγγλικά. Οι Πακιστανοί και ομοεθνείς τους οι οποίοι ήταν στην περιοχή κινήθηκαν σε βάρος του και τον τραυμάτισαν με βίαια χτυπήματα.  Η άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας, απέτρεψε την έκταση του επεισοδίου.

Μόλις έγινε γνωστή η προσαγωγή των δύο Πακιστανών, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα ομοεθνείς τους, υπό την καθοδήγηση του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου και του αυτοαποκαλούμενου προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ, συγκεντρώθηκαν έξω από το ΑΤ Ομονοίας με συνθήματα «ποτέ ξανά φασισμό», σε διαμαρτυρία για την προσαγωγή των δύο «παιδιών» μουσουλμάνων Πακιστανών.

Στην οδό Βερανζέρου, αναπτύχηθηκαν δύο διμοιρίες σε Μέτρα Τάξης.