Αστυνομικός εναντίον Αστυνομίας- Ένστολος “καλεί” σε αντιεμβολιασμό και δηλώνει αρνητής δήλωσης των self test

Μέσω του προσωπικού καναλιού που διατηρεί στο διαδίκτυο, ο Ειδικός Φρουρός της ΕΛΑΣ, σχολιάζει αρνητικά την αστυνομία και δηλώνει υπέρ αντιεμβολιαστών και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετεί σε τμήμα της δυτικής Αττικής και στο παρελθόν, έχει δαπανήσει περισσότερα από €20.000 προκειμένου να μετατρέψει περιπολικό σε “καταδιωκτικό όχημα”. Σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει συγγραφέας και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσω του προσωπικού καναλιού που διατηρεί στο διαδίκτυο, σχολιάζει αρνητικά την επέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ και αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα.

Ο “Τηλέμαχος”, ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στα βίντεο στο Youtube, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρεται στα self tests, και περιγράφει την υποχρεωτικότητά τους με το “βιασμό”!

Το βίντεο με τίτλο “Εκβιαστικά Τεστ” ανέβηκε στο Youtube με τον υπαρχιφύλακα να φορά μια μπλούζα της Ελληνικής Αστυνομίας: «Όταν διάβασα αυτό το κείμενο ανακοίνωσα σε φίλους και γνωστούς ότι θα αντιδράσω. Ένας εξ’ αυτών ήρθε να μου πει γιατί το ονομάζεις φακέλωμα και γιατί κάνεις τόσο πολύ θόρυβο από τη στιγμή που έχουν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα επειδή τα βάζει στο Facebook επειδή υπάρχουν γενικά στο Internet».

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στις 2 Ιουνίου ζητά από όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν να πληρώσουν εκείνοι τις δαπάνες του προγράμματος: «Φανατικοί του εμβολιασμού πριν αποκαλέσουν τους άλλους ψεκασμένους και πριν ζητήσουν τα ρέστα θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστούν το πρόσφατο παρελθόν. Πριν κουνήσουν το δάκτυλο, πριν κάνουν υποδείξεις, πριν ηθικολογήσουν θα πρέπει να πληρώσουν αυτά που μας χρωστάνε».

Το τελευταίο βίντεο ο αστυνομικός το ανέβασε στις 25 Ιουλίου εκεί όπου αφήνει σαφείς αιχμές για την στάση των συνάδελφων του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και αρνητών του εμβολιασμού στο Σύνταγμα. Στο επτάλεπτο βίντεο υπάρχουν αναφορές περί άσκοπης αστυνομικής βίας με τον ένστολο να ανεβάζει το βίντεο με τίτλο «Γιατί η αστυνομία τσάκισε τη διαδήλωση;».