Αστυνομικός εναντίον Αστυνομίας- Ένστολος “καλεί” σε αντιεμβολιασμό και δηλώνει αρνητής δήλωσης των self test

Μέσω του προσωπικού καναλιού που διατηρεί στο διαδίκτυο, ο Ειδικός Φρουρός της ΕΛΑΣ, σχολιάζει αρνητικά την αστυνομία, δηλώνει υπέρ των αντιεμβολιαστών και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετεί σε τμήμα της δυτικής Αττικής και σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει συγγραφέας και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Στο παρελθόν, έχει δαπανήσει περισσότερα από €20.000 προσωπικά του χρήματα, προκειμένου να μετατρέψει περιπολικό σε “καταδιωκτικό όχημα”.

Μέσω του προσωπικού καναλιού που διατηρεί στο διαδίκτυο, σχολιάζει αρνητικά την επέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ και αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα.

Ο “Τηλέμαχος”, ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στα βίντεο στο Youtube, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρεται στα self tests, και περιγράφει την υποχρεωτικότητά τους, με το “βιασμό”!

Στο βίντεο με τίτλο “Εκβιαστικά Τεστ” και ανέβηκε στο Youtube ο Υπαρχιφύλακας φορά μπλούζα με τα διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας: «Όταν διάβασα αυτό το κείμενο ανακοίνωσα σε φίλους και γνωστούς ότι θα αντιδράσω. Ένας εξ’ αυτών ήρθε να μου πει γιατί το ονομάζεις “φακέλωμα” και γιατί κάνεις τόσο πολύ θόρυβο από τη στιγμή που έχουν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα επειδή τα βάζει στο Facebook επειδή υπάρχουν γενικά στο Internet».

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στις 2 Ιουνίου ζητά από όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν να πληρώσουν εκείνοι τις δαπάνες του προγράμματος: «Φανατικοί του εμβολιασμού πριν αποκαλέσουν τους άλλους “ψεκασμένους” και πριν ζητήσουν τα ρέστα θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστούν το πρόσφατο παρελθόν. Πριν κουνήσουν το δάκτυλο, πριν κάνουν υποδείξεις, πριν ηθικολογήσουν θα πρέπει να πληρώσουν αυτά που μας χρωστάνε».

Το τελευταίο βίντεο ο Ειδικός Φρουρός το ανέβασε στις 25 Ιουλίου, στο οποίο αφήνει σαφείς αιχμές για την στάση των αστυνομικών συναδέλφων του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και αρνητών του εμβολιασμού στο Σύνταγμα. Στο επτάλεπτο βίντεο υπάρχουν αναφορές σε άσκοπη αστυνομική βία με τίτλο στο βίντεο, «Γιατί η αστυνομία τσάκισε τη διαδήλωση;».