ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ: Απολογούνται αύριο (21/08) στον Ανακριτή οι γονείς του 39χρονου. Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης.

Αλλαγή .. συνηγόρου υπεράσπισης, για τους γονείς του 39χρονου Γιάννη Μπάρλα, ο οποίος εντοπίσθηκε δολοφνημένος και η σορός του απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό του, στο βιολογικόυ στον Τάνο ποταμό, στο Άστρος Κυνουρίας, ανήμερα το 15Αύγουστο.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε την υπεράστιση των δύο ηλικιωμένων, ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε στα Δικαστήρια του Ναυπλίου. Με καταγγελία για “κατασκευασμένες κατηγορίες” για την σύζυγο του 76χρονου ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του 39χρονου γιου τους, η οποία κατηγορείται για συγκάλυψη της πράξης του συζύγου της, έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας.
wpid-photogrid_1408295320102.jpg
«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας. Επειδή από την Ασφάλεια Ναυπλίου κατασκευάστηκε μία ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας του θύματος κατά την διενέργεια της προανακρίσεως, παρακαλούμε όπως τα όσα διοχετεύονται από την Ασφάλεια Ναυπλίου όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη να τα αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη.
Ήδη από την απολογία των τριών συγκατηγορουμένων ενώπιον του Τακτικού Ανακριτού Ναυπλίου διευκρινίστηκαν και διαψεύσθηκαν όλα τα στοιχεία της προανακρίσεως με τα οποία κατασκευάστηκε η κατηγορία εις βάρος της κατηγορουμένης. Όπως σας είναι γνωστό και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.
Οι γονείς του 39χρονου, αναμένεται να απολογηθούν επειτα και από τη νέα προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν από τον Ανακριτή Ναυπλίου, την Πέμπτη (21/08).