Αστυνομικοί σχολιάζουν την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση με μολώτοφ στα γραφεία της Κουμουνδούρου

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία χαρακτηρίζεται «Πλήγμα κατά της Δημοκρατίας η δολοφονική επίθεση στα γραφεία», Αστυνομικοί σχολιάζουν το περιεχόμενο του κειμένου, ενω για την επίθεση πραγματοποιήθηκαν 35 προσαγωγές, και δύο Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν τραυματίες στο 401ΓΣΝ.

Δολοφονικη χαρακτήρισε την επίθεση στα γραφεία του ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή πήραν φωτια τα αυτοκίνητα έξω απο τα γραφεία!! Όταν παίρνουν φωτιά οι ίδιοι οι συνάδερφοι είναι απλα επεισόδια ή διαμαρτυριες !!! Την επομένη φορά ας φορέσουμε πάνω μας αμορτισερ κ ζαντολαστηχα, μάλλον τότε θα χαρακτηριστουν δολοφονικες οι επιθέσεις εναντίον μας!!!!!

__________

Χτύπημα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και το κέντρο φωνάζει για προσαγωγές.Δολοφονικο χτύπημα εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ και δεν άνοιξε ρουθούνι… Βρείτε το λάθος…

__________

“Άτομα μακριά από ιδεολογίες και καθαρά από το χώρο του υποκόσμου” όπως δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν χαϊδεύεις το φίδι κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει. Πάντως απαραδεκτη η πρακτική της διάθεσης ομάδων ΔΙ.ΑΣ σε σταθερή φύλαξη στόχων. Καμία σχέση με το αντικείμενό τους και ανεπαρκως εξοπλισμένοι για διαχείρηση ομάδων ατόμων.

____________

Ας καλέσουν τις συλλογικότητες να συζητήσουν για την επίθεση … δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν

____________

Ποτέ δεν άνοιξε ρουθούνι όταν θύμα υπήρξε αστυνομικός.Δυστυχώς αυτή ήταν και είναι η πραγματικότητα.

____________

Επανασύσταση της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α… χθες. Περαστικά στον συνάδελφο της ΔΙ.ΑΣ.

___________