“Ας ασχοληθούμε λοιπόν με το δέντρο..όλα τα άλλα τα έχουμε λυμένα σε αυτόν τον τόπο”

Σχόλιο αστυνομικού,  απογοητευμένου όπως περιγράφει για την αντιμετώπιση που έχουν, αναφορικά με την επιλεκτική παρατήρηση στα γεγονότα με στοχοποίηση στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ

“Η κυβέρνηση και η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία σε αγαστή συνεργασία συνεχίζουν να μας προσφέρουν φθηνά παραμύθια, τα οποία φυσικά τα τρώμε αμάσητα.
Προβάλλουν στοχευμένα το παραμύθι των δήθεν εκκενώσεων των καταλήψεων, την “αναίμακτη” πορεία της 17ης Νοέμβρη, την “αναίμακτη” επέτειο του Γρηγορόπουλου και εκεί σταματά όλο το έργο τους!
Κατά τα άλλα η εγκληματικότητα παραμένει στο κόκκινο, η δικαιοσύνη παραμένει αργή, ακριβή και επιλεκτική, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να εργάζονται με μοναδικό τους όπλο το φιλότιμο, με οχήματα ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων, με ανύπαρκτο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οι πολίτες αυτής της χώρας εξακολουθούν να αγωνίζονται για τα αυτονόητα.
Το να προσφέρουν κάποιοι κουτόχορτο μπορεί και να συγχωρείται. Το εξαιρετικά ανησυχητικό είναι ότι μας αρέσει ως λαός και δεν το χορταίνουμε.
Ας ασχοληθούμε λοιπόν με το δέντρο που στήνει ο Μπακογιάννης και με τους αναρχικούς που πάνε και το καίνε. Έτσι και αλλιώς όλα τα άλλα τα έχουμε λυμένα σε αυτόν τον τόπο.
Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς τους κοιτούσαμε…..”