Αρτέμιδα: Εκτινάχθηκε το καπό αυτοκινήτου και τραυμάτισε ηλικιωμένη που περίμενε στη στάση

Αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του πέρασε στο αντίθετο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα. Από το καπό του αυτοκινήτου που εκτινάχθηκε, τραυματίστηκε ηλικιωμένη που περίμενε το λεωφορείο.

Επί της Λεωφόρου Καραμανλή στο ύψος της περιοχής Γιούργια, στην Αρτέμιδα (18/03), το κίτρινο αυτοκίνητο με πορεία προς τα Σπάτα παρεξέκλινε της πορείας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αντιθετως κινούμενο όχημα προς Αρτέμιδα.

Screenshot_20170318-182735

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το καπό του κίτρινου αυτοκινήτου, εκτινάχθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ηλικιωμένη, -εκτός κινδύνου με ελαφρά κατάγματα- η οποία περίμενε σε στάση λεωφορείου. Τραυματιες και οι δύο οδηγοί των οχημάτων- ο οδηγός του κίτρινου οχήματος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατάγματα ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. Με τρια ασθενοφορα του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκαν σε εφημερεύον Νοσοκομείο.

Screenshot_20170318-182818Στο σημειο του τροχαίου μετέβη ένα όχημα της ΕΟΜΑΚ, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δύο περιπολικά και η ομάδα ΔΙΑΣ. Η κίνηση διεκόπη για την ασφάλεια όσων βρέθηκαν στο οδόστρωμα

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.