Αργυρούπολη: Είδαν τρείς ενόπλους από τις κάμερες σε απόπειρα διάρρηξης για να τούς κλέψουν χρήματα από “παράνομη χαρτοπαιξία”

Καλα “πληροφορημένοι” οι τρεις ένοπλοι οι οποίοι επιχείρησαν διάρρηξη για να αποσπάσουν χρήματα από τραπέζια σε “παράνομη χαρτοπαιξία”

Η παρέα των 17 ατόμων ειχαν δώσει ραντεβού (06/10-00.20) για .. χαρτάκι σε οροφοδιαμέρισμα στην περιοχή της Αργυρούπολης. Ο χώρος ειδικά διαμορφωμένος και για την ασφάλεια των παρευρισκόμενων κλειστό κυκλωμα κατέγραφε τις κινήσεις εξωτερικά καις εσωτερικά του χώρου. Το παιχνίδι είχε ανάψει και τα χρήματα είχαν πέσει στο τραπέζι, όταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr είδαν απο τις κάμερες τρεις κουκουλοφόροι να επιχειρούν διάρρηξη με λοστό στην πόρτα της εισόδου κτηρίου ενω οι δυο από τους δράστες έφεραν στην κατοχή τους Kalashnikov και πιστόλι.

Υπό την απειλή οι 17 συμμετέχοντες στο τραπέζι, επιχείρησαν διαφυγή, από την εξωτερική σκάλα στην πίσω πλευρά του πολυώροφου κτηρίου, βγήκαν στον ακάλυπτο και επιχείρησαν αθόρυβα να απομακρυνθούν. Οι δράστες ωστόσο τους αντιλήφθηκαν και όπως έχουν καταθέσει στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας, τους απείλησαν με το πολεμικό τυφέκιο και το πιστόλι ενώ με τους έβριζαν για να τους τρομοκρατήσουν ωστόσο τρέχοντας κατάφερε να απομακρυνθούν.
Ωστόσο ένοικος της πολυκατοικίας επέστρεφε στο διαμέρισμά του, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ενός καφέ fiat Panda με αναμένει τη μίζα, να αποκλείει την πρόσβαση στο γκραράζ. Με δεδομένο ότι στο χώρο δεν υπήρχε οδηγός, επιβιβάστηκε στη θέση του, ώστε να το μετακινήσει σε μικρή απόσταση και να σταθμεύσει το όχημά του στο εσωτερικό γκαραζ, ωστόσο διαπίστωσε ότι το όχημα δεν είχε κλειδί στη μίζα και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αργυρούπολης, όπως αναφέρουν πηγές του NantiaReport.gr κατα την ερευνά τους, έφτασαν και στον 41άχρονο διοργανωτή της χαρτοπαιξίας στο οροφοδιαμέρισμα και ενημερώθηκαν για όσα είχαν καταγράψει οι κάμερες και την απόπειρα ληστείας σε βάρος της παρέας των .. 17!
Για το όχημα , προέκυψε ότι απασχολεί ως κλεμμένο από τις 29/09 στους Αγίους Αναργύρους ενώ από έρευνα στο εσωτερικό του κατασχέθηκε ένας λοστός και διαρρηκτικά εργαλεία.
Για την υπόθεση δικογραφία έχει σχηματισθεί από το ΤΑ Αργυρούπολης.

* Νάντια Αλεξίου,  NantiaReport.gr