Αρχαία Ολυμπία: Πυροβόλησε ζευγάρι- Ένας νεκρός, μία σοβαρά τραυματισμένη- Συνελήφθη ο δράστης

Ο γιος των ηλικιωμένων, συνάντησε το δράστη να οδηγεί το αγροτικό του πατέρα του και ενημέρωσε την Αστυνομία

Το ηλικιωμένο ζευγάρι, κατευθύνονταν (30/03) το πρωί με αγροτικό αυτοκίνητο στο χωράφι τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γεωργικές εργασίες, στην περιοχή Άσπρα Σπίτια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο 77άχρονος μαζί με την 72άχρονη σύζυγό του, συνάντησαν τον 68άχρονο συγχωριανό τους, ο οποίος τους πλησίασε και με την καραμπίνα που κατείχε, πυροβόλησε στο πρόσωπο τον 77άχρονο, ο οποίος κατέληξε στα τραύματά του, και στην συνέχεια πυροβόλησε στο θώρακα και το πόδι τραυματίζοντας την 72άχρονη σύζυγό του.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο των κτηματικών διαφορών

Εγκαταλείποντας το χώρο ο δράστης, επιβιβάστηκε στο αγροτικό αυτοκίνητο του 77άχρονου, με κατεύθυνση προς το χωριό. Ωστόσο στην διαδρομή συνάντησε το γιο των ηλικιωμένων, ο οποίος κατευθυνόταν με τρακτέρ προς το χωράφι τον γονιών του. Με τον 68άχρονο στη θέση του οδηγού στο αγροτικό του πατέρα του, προσπάθησε να τον σταματήσει, ωστόσο τον απείλησε με το κυνηγετικό και κατάφερε να διαφύγει.

Η τοπική Αστυνομία συνέλαβε τον 68άχρονο δράστη, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο. Με τη σε βαρος του ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.