Αποδόθηκε πλήρως στην κυκλοφορία η Αττική Οδός- Χωρίς καταβολή διοδίων οι διελεύσεις μέχρι την Κυριακή

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, όπως ενημέρωσε η εταιρεία, με τους οδηγούς για τις επόμενες τέσσερις ημέρες να πραγματοποιούν διελεύσεις χωρίς καταβολή αντιτίμου στα διόδια

Ανοιχτή από το πρωί της Πέμπτης (27/01-08.00πμ) η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, τέσσερα 24ωρα μετά το χάος που προκλήθηκε, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η διαχειρίστρια εταιρεία, και επισημαίνει ότι «οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της αναλυτικά η εταιρεία, «Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00».