Από το απόγευμα, σαρωτικοί έλεγχοι, διπλασιασμός προστίμου και αφαίρεση πινακίδων για όσους θέλουν Πάσχα .. στο χωριό

Οι “αποστάτες” που θα επιδιώξουν να παραβιάσουν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για το Πάσχα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρές κυρώσεις

Μπλόκα σε περιφερειακές και παρακαμπτήριες διαδρομές εκτός του Εθνικού -νέου και παλαιού- Οδικού Δικτύου και πλευρικές οδούς, που «οδηγούν» σε εξοχικά εντός Αττικής,  από την Αστυνομία, για όσους επιμένουν να επιδιώκουν να κάνουν και φέτος, Πάσχα στο χωριό!

Το πρόστιμο από τα €150 ανεβαίνει στα €300 με αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες

«Από τις έξι το απόγευμα σε όλα τα διόδια και οδικά δίκτυα εγκαθίστανται κάμερες ελέγχων της κυκλοφορίας. Στα ΚΤΕΛ και τα λιμάνια θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων. Εξαίρεση θα υπάρχει μόνο για στρατιωτικούς, υγειονομικούς και υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. Οι έλεγχοι θα ισχύσουν μέχρι και τις 27 Απριλίου», ήταν η ξεκάθαρη θέση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Εποπτεία του οδικού δικτύου με drones για την εφαρμογή των μέτρων

Σε υψηλούς τόνους ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε ότι τίθενται (08/04-18.00) σε εφαρμογή τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για όσους θέλουν να εγκαταλείψουν τα αστικά κέντρα για εξοχικά και επαρχία, προκειμένου να κάνουν Πάσχα … στο χωριό. «Από απόψε το βράδυ εάν γίνεται καταχρηστικά μετακίνηση για αναψυχή θα διπλασιάζεται το πρόστιμο (300 ευρώ), θα αφαιρούνται οι πινακίδες και θα επιστρέφουν στη βάση τους. Μέχρι τις 27 Απριλίου αναστέλλεται η μετακίνηση από αέρος και θάλασσας. Μόνη εξαίρεση οι μόνιμοι κάτοικοι», ξεκαθάρισε ο Νίκος Χαρδαλίας.