ΑΠΑΓΩΓΗ: Στον Ανακριτή οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες γαι την απαγωγή της 27άχρονης -ΦΩΤΟ

Οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή ο 48χρονος και 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν.

image

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων κσι του καταζητούμενου Αλβανου συνεργού τους, ο Εισαγγελέας απήγγειλε δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και μία πλημμεληματικού βαθμού. Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία με σκοπό τον εξαναγκασμό στην καταβολή λύτρων, εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία
και παράνομης οπλοκατοχής.
Και οι δύο παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε Ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να πάρουν προθεσμία.
Η δίωξη στρέφεται και κατά ενός Αλβανού τον οποίο αναζητούν, που σύμφωνα με τη δικογραφία είναι συνεργός των δύο κατηγορουμένων, ο οποίος διαφεύγει μέχρι στιγμής τη σύλληψη.
Ο άνδρας με το μαύρο τζιν είναι ο ομογενής από το Καζακστάν, Σωκράτης Πετρόπουλος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του Ανακριτή, “Μου είπε ο Χ….. για την απαγωγή της κοπέλας.Είχα οικονομικά προβλήματα με το μαγαζί μου, χρειαζόμουν χρήματα και συμφώνησα.Του είπα ότι έπρεπε να βρούμε και ακόμη ένα άτομο που θα μας βοηθούσε,κυρίως για να προσέχει την κοπέλα.Συμφώνησε και του σύστησα τον Αλέκο”.

image
Ο υπάλληλος της μεταφορικής Χαράλαμπος Φαναριωτης, φέρεται να υποστήριξε, “Είχα κατάστημα με σιδηρικά.” Έπεσε” έξω και το έκλεισα και απο τότε με “πνίγουν” τα χρέη.Δεν έχω χρήματα ούτε για να στείλω στην κόρη μου που σπουδάζει στη Γερμανία.Βρήκα δουλειά στην μεταφορική εταιρεία και άκουσα το αφεντικό μου να μιλά για έναν φίλο του που ήταν γαμπρός του Καυμενάκη.Έλεγε ότι η οικογένεια είχε πολλά χρήματα.Τότε σκέφτηκα να “στήσω” την απαγωγή.Αρχικά ενημερώθηκα για τον Καυμενάκη,διάβαζα το όνομά του στις αθλητικές εφημερίδες και άκουγα που μιλούσαν γι’αυτόν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ που πήγαινα.Είπα στον Σ…τι σκόπευα να κάνω και συμφώνησε να το κάνουμε”.

image

Ο 48χρονος, τρεις ημέρες μετά (03/11) την απαγωγή τη 27άχρονης φοιτήτριας, καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος αθλητικών ειδών, από το οποίο αγόρασε ένα μπουφάν και φόρμες για τη νεαρή κοπέλα. Η ιδιοκτήτρια, αναγνώρισε σε φωτογραφίες τον άνδρα ο οποίος αγόρασε τα είδη ρουχισμού, κσι έδωσε στους Αστυνομικούς το υλικό από το καταγραφικό της επιχείρησης της.
Περισσότερα απο 100 διαφορετικά καταγραφικά καμερων ασφαλείας και κυκλοφοριας, έχουν καταγραψει την κίνηση των απαγωγέων της 27άχρονης φοιτήτριας τις ημέρες της ομηρείας της. Ενώ και η κάμερα κλειστού κυκλώματος Ασφαλείας σε ζαχαροπλαστειο της περιοχής, κατέγραψε τον 48χρονο να αγοράζει γλυκό, για την 27αχρονη η οποία είχε αισθανθεί υπογλυκαιμία.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport