Ανυπόγραφο κείμενο για το βανδαλισμό και απόπειρα κατάληψης στο ΔΟΛ

Σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου με ανάρτηση ανυπόγραφου κειμένου οι συντάκτες του φέρονται να αναλαμβάνουν την ευθύνη για το βανδαλισμό στο παλαιο κτήριο του ΔΟΛ

Με την.. παράθεση «Σύντροφοι, συντρόφισσες από καταλήψεις» δηλώνουν την εμπλοκή τους, στην καταδρομικη επίθεση (25/08-22.00) στο παλιό κτίριο του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου .

Ωστοσο η επίθεση όπως πραγματοποιήθηκε από τέσσερα άτομα, αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης τόσο για τους δράστες όσο και για τα κίνητρα της επίθεσης τους.
«Σήμερα, 25 Αυγούστου, επιτεθήκαμε με σφυριά, πυροσβεστήρες και μπογιές στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, που στεγάζονται οι εφημερίδες Νέα και Βήμα και το σάιτ in.gr, ως κίνηση αλληλεγγύης στις καταλήψεις. Δημοσιογράφοι κάτω τα χέρια σας από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις και τις κοινότητές μας. Θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο. Σύντροφοι, συντρόφισσες από καταλήψεις» αναφέρει η ανάρτηση στο διαδικτυακό ιστότοπο.

Οι δημοσιογράφοι του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ωστόσο άμεσα έδωσαν τη δική τους απάντηση, “Δε φοβόμαστε Δε φιμωνόμαστε!”.