Αντίστροφη μέτρηση στο χρόνο για τη δίκη του καθ ομολογίαν δράστη Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου- Εκφώνηση στις 8 Απριλίου

Ενώπιον του ΜΟΔ Αθηνών, πρόκειται να παρακαθίσει ως κατηγορούμενος ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Caroline Crouch μέσα στη μεζονέτα που ενοικίαζαν στα Γλυκά Νερά, ενώ μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Caroline Crouch

Η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει προσδιοριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή (08/04) οπότε και ο προφυλακισμένος ως καθ ομολογίαν δολοφόνος, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, θα μεταγχθεί από τη ΣΤ πτέρυγα του ΣΚ Κορυδαλλού στο ΜΟΔ Αθηνών, και θα παρακαθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η υπερασπιστική γραμμή του Χαράλαμπου Αναγωνστόπουλου, ο οποίος επί 37 ημέρες εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, παρέθετε τη δολοφονία που είχε διαπράξει ως έγκλημα ληστών οι οποίοι εισέβαλλαν στην οικογενειακή οικία, κρέμασαν το κουτάβι της οικογένειας και προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο στην 21χρονη σύζυγό του Caroline Crouch  ενώ δίπλα της είχε την λίγων μηνών κόρη τους Λυδία φέρεται να στηρίζεται σε δράση εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε σε προγενέστερο χρόνο η Caroline Crouch .

Μάρτυρες υπεράσπισης και μάρτυρες κατηγορίας θα παραστούν κατά την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο ΜΟΔ Αθηνών. Μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας σε βάρος τους 34χρονου πρώην πιλότου θα βρίσκεται η σύμβουλος ψυχικής υγείας της  Caroline Crouch, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Όπως επεσήμανε σε δήλωσή της η συνήγορός της, Σταματία Μάρκου, «Η εντολέας μου δεν είναι από τους βασικούς μάρτυρες είναι ίσως η μοναδική όμως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση», στην οποία όπως η ίδια ανέφερε η εντολέας της είχε απευθυνθεί για να παράσχει νομικές συμβουλές στην 21χρονη μητέρα, «αποδέχτηκα την πρόταση της κ. Μυλωνοπούλου για να βοηθήσω την Καρολάιν, αλλά δεν πρόλαβα».