Αντιδήμαρχοι Χίου: Μας απείλησε με επικοινωνιακή καταιγίδα η κυβέρνηση

Δύο αντιδήμαρχοι Χίου, καταγγέλλουν όσα διέψευσε ο Γιάννης Μουζάλας προ ημερών όταν αναφέρθηκα σε πιέσεις της κυβέρνησης στα τοπικά ΜΜΕ. Στην επίσημη τοποθέτησή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκαν σε απειλές από πλευράς κυβέρνησης, με “επικοινωνιακή καταιγίδα κατά της Χίου”.

Μια άγνωστη ως τώρα πτυχή της κλειστού τύπου σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου οι δυο αντιδήμαρχοι που ακολούθησαν το Μαν. Βουρνού και συμμετείχαν σ’ αυτή.

Κατ’ αρχήν ο Στρ. Γδύσης ανέφερε καθαρά ότι τα παριστάμενα κυβερνητικά στελέχη, διαβλέποντας την άκαμπτη στάση των εκπροσώπων του νησιού, εκτόξευσαν καθαρή απειλή ότι θα θέσουν σε λειτουργία μηχανισμό δυσφήμισης της Χίου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο έτερος αντιδήμαρχος, Γ. Παπαδόπουλος, υπήρξε πιο αναλυτικός, αναφερόμενος στον κ. Μουζάλα. «Μας απείλησε ότι ο ίδιος θα προκαλεί τα Μ.Μ.Ε. να αμαυρώνουν το όνομα της Χίου», συμπλήρωσε ουσιαστικά την πρωταρχική αποκάλυψη Γδύση.

Το νέο δεδομένο εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την αντιμετώπιση της Χίου και συνολικά των νησιών του Βορείου Αιγαίου από το σύστημα των Μέσων Ενημέρωσης της Αθήνας. Την ολοφάνερη πια απροθυμία ορισμένων να ακούσουν καν γιατί τα νησιά διαμαρτύρονται. Που θα πάει, γυρίζει ο τροχός.

________________

* PolitisChios.gr