“Ανωτατοποιηση της Σχολής Αστυφυλάκων και αναγνώριση των κόπων και των σπουδών των Αστυνομικών που εισάγονται, με υψηλότατες βαθμολογίες”

Σχόλιο* Αστυνομικού σχετικά με τη Σχολή Αστυφυλάκων με διετές προγραμμα σπουδών και απονομή διπλωμάτων επιπέδου “5” του Εθνικού και ευρωπαϊκού πλαισίου προσόντων

“Να εξηγιόμαστε για να μην παρεξηγιόμαστε”….

Δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον συνάδελφο ,ολοι εκείνοι που θεωρούν επιτυχία και κατάκτηση την δημιουργία σχολής Αστυφυλάκων με διετές προγραμμα σπουδών και απονομή διπλωμάτων επιπέδου “5” του Εθνικού και ευρωπαϊκού πλαισίου προσόντων, που αντιστοιχεί σε δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (επισυνάπτω σχετικό πίνακα Εθνικού και ευρωπαϊκού πλαισίου).

FB_IMG_1561442040556FB_IMG_1561442044328

Θέλω να πιστεύω οτι τέτοιου είδους “πανηγυρισμοί ” είναι προϊόν πλάνης και άγνοιας.
Οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας όλο αυτό το διάστημα ένα σκοπό και στόχο είχανε… Την “ανωτατοποιηση της Σχολής Αστυφυλάκων και την αναγνώριση των κόπων και των σπουδών των συναδέλφων μας , που εισάγονται σε αυτή με υψηλότατες βαθμολογίες.

ΥΓ : Σφαλερόν εστι τό άν μή οίδε τις ταύτα ή λέγειν ή πράττειν. (“Είναι λάθος να λες και να κάνεις αυτά που δεν ξέρεις”) Ξενοφών, 430-355 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ