Ανδραβίδα: Αναζητήσεις για το δράστη της δολοφονίας των τεσσάρων μελών της οικογένειας- Αναμένεται η εξέταση του 12χρονου

Το αρχικό σενάριο που ήθελε τον Αλβανό σύζυγο και πατέρα να έχει δολοφονήσει τη σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών τους και στην συνέχεια να προχώρησε σε αυτοχειρία, έχει καταρριφθεί από τα ευρήματα και την αυτοψία στο χώρο

Ο 12χρονος γιος της 32χρονης Μαρίας από την Αλβανία παιδί από προηγούμενο γάμο της, την εντόπισε μαζί με τον 35χρονο πατριό του Αρμάντο Κλότσι, και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του, μέσα στην κατοικία που διαβιούσε η πενταμελής οικογένεια, στην Ανδραβίδα της Ηλείας και ήταν όλοι νεκροί. Ο ανήλικος, ως ο μοναδικός εν ζωή μάρτυρας, έχει τεθεί υπό καθεστώς προστατευτικής φύλαξης καθώς είναι αυτός που εντόπισε τα μέλη της οικογένειάς του στη σκηνή εγκλήματος.

Ο Aρμάντο και η Μαρία Κλότσι, το ζευγάρι από την Αλβανία, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη που έχει πρόσβαση από την αυλή της οικίας, το ηλικίας δύο ετών παιδί ήταν νεκρό πάνω σε κλινοσκεπάσματα σε πάγκο στο χώρο της αποθήκης δίπλα από το τρέιλερ, ενώ το ενός έτους βρέφους, ήταν νεκρό στην κούνια του, εντός της οικίας όπου διαβιούσε η οικογένεια τα τελευταία δύο χρόνια. Από τα ευρήματα στο χώρο κατά την εξέταση των θυμάτων, προέκυψαν ευρήματα ασφυκτικού θανάτου για τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας ενώ τραύματα συμβατά με πυροβολισμό στους δύο ενήλικες γονείς . Ωστόσο για τα ακριβή αίτια θανάτου των τεσσάρων μελών της οικογένειας από την Αλβανία, αναμένεται η διενέργεια της νεκροτομής.

Οι Αστυνομικοί αναμένουν την πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχολόγου για τον 12χρονο, προκειμένου να τους επιτραπεί να τον εξετάσουν για όσα αντιλήφθηκε ενώ επέστρεψε στην οικογενειακή οικία καθώς θα ερωτηθεί και για τις σχέσεις στη ζωή των μελών της οικογένεια του. Μεταξύ άλλων εξετάζεται η σχέση του πατριού με την μητέρα του, καθώς επίσης η σχέση της μητέρας του με τον βιολογικό του πατέρα, ενώ στο πεδίο της έρευνας τίθενται υπό διερεύνηση αντιπάθειες και διαφωνίες των ενηλίκων της οικογένειας με τρίτα άτομα. Για την υπόθεση έχουν κληθεί σε κατάθεση ο πρώην σύζυγος της Αλβανής και τουλάχιστον δύο πρόσωπα με τα οποία είχε συσχετιστεί καθώς επίσης ένας κάτοικος της περιοχής, με τον οποίο τις προηγούμενες ημέρες είχαν προστριβή, καθώς και άτομα με τα οποία ο Αλβανός είτε σχετιζόταν επαγγελματικά είτε είχε επαφές από το παρελθόν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, και λόγοι της ακραίας βίας που εκδηλώθηκε σε βάρος των θυμάτων, εξετάζεται ως κίνητρο να έχει επιφέρει την εγκληματική πράξη, με προμελέτη και οργάνωση. Από τα έως τώρα ευρήματα, εξετάζεται στη δολοφονία να συμμετείχαν περισσότερα από ένα άτομα, που αν και επιχείρησαν να “αλλοιώσουν” τη σκηνή εγκλήματος, άφησαν τα “ίχνη” τους στο χώρο. Σε συνδυασμό με τα ευρήματα της αυτοψίας και από τη μακροσκοπική εξέταση της ιατροδικαστή κατά τη νεκροψία στο χώρο που εντοπίσθηκαν τα μέλη της οικογένειας, αλλά και τα ευρήματα της νεκροτομής εκτιμάται ότι θα εισφέρουν στοιχεία που θα προσδιορίσουν το δράστη του εγκλήματος.

Το πρωί της Παρασκευής (04/03) αναμένεται να διενεργηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στο τέσσερα μέλη της οικογένειας από την Αλβανία, που εντοπίσθηκαν νεκρά.