Αναζητήσεις για τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου- Σοβαρό επεισόδιο καταγγέλλει η Σοφία Παυλίδου

Αναζητήσεις στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης για τον ηθοποιό στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ύστερα από επεισόδιο με συνάδελφό του και καταγγελία για βιαιοπραγία σε βάρος της.

Στο θέατρο “Χυτήριο”, αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ύστερα από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης (12/01-23.50) ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, σε βάρος του οποίου είχε υποβληθεί μήνυση για εξίβρυση, ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, χωρίς ωστόσο να εντοπισθεί.

Ο ηθοποιός δεν συνελήφθη λόγω προέλευσης του αυτοφώρου

Είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης, στο θέατρο “Χυτήριο”, στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει Πετάει», όπου μεταξύ άλλων, συμμετέχουν η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλλε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη, καταγγελλει το συνάδελφό της για εξίβρυση, ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες σε βάρος της,  ενώ η ίδια μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Το επεισόδιο σύμφωνα με την ηθοποιό, σημειώθηκε στο καμαρίνι της και αφορμή στάθηκε μια “κομμένη κίνηση” στο πλαίσιο της παράστασης από την ίδια, κάτι που ενόχλησε τον συνάδελφο της και -οπως ισχυρίζεται – της ζήτησε σε έντονο “το λόγο”.

Όπως καταγγέλλει η Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης της επιτέθηκε και την άρπαξε από το λαιμό και την ώθησε βίαια προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στη πλάτη. Συνάδελφοι ηθοποιοί των δύο εμπλεκόμενων στο επεισόδιο, έσπευσαν να τους χωρίσουν.

Η Σοφία Παυλίδου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για αξιολόγηση της κατάστασής της, με το γιατρό που εξέτασε να γνωματεύει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ και κάκωση οσφυικής μοίρας, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης αποχώρησε από το Θέατρο, χωρίς να ανταποκρίνεται σε κλήσεις που δέχθηκε.