Ανάβυσσος: Συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης- Ήταν μεταξύ των δραστών επίθεσης σε ενέδρα πληρώματος της ΔΙ.ΑΣ πριν ένα χρόνο

Παρουσία Εισαγγελέα, στην οικία στην Ανάβυσσο, έγινε έρευνα και κατασχέθηκαν δενδρύλια κάνναβης

Περισσότερα από 20 δενδρύλια κάνναβης και ένα όπλο κατασχέθηκαν σε συντονισμένη Αστυνομική επιχείρηση (11/03) στην περιοχή της Αναβύσσου. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε Εισαγγελέας για την κατ οίκον έρευνα που ακολούθησε,.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του άνδρα που βρέθηκε στο χώρο, προέκυψε ότι ήταν ένας από τους συνολικά δέκα δράστες επίθεσης σε βάρος Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ (19/04 2019) στη Βούλα .

Γονείς είχαν καλέσει στην Άμεση Δράση για συμπλοκή έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς στο χώρο υπήρχαν μαθητές σε απογευματινές δραστηριότητες. Με σήμα Κέντρου, λίγο πριν τις 18:30 δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μετέβησαν στην οδό Πλαπούτα και με  την άφιξή τους, δέχθηκαν αιφνιδιαστικά  επίθεση από  περίπου 10 νεαρούς με ύβρεις,  ρόπαλα και μπουνιές. Ένας εκ των δραστών χτύπησε Αστυνομικό της Ομάδας στο πρόσωπο, ενώ συνολικά τρεις από τους τέσσερις της ομάδας ΔΙΑΣ – δύο άντρες και τη μία γυναίκα- μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr η συμπλοκή των νεαρών έξω από το Σχολικό Συγκρότημα, αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους, φέρεται να διαμένει σε παρακείμενη  πολυκατοικία .

Και οι δέκα προσήχθησαν, ενώ δύο εξ αυτών συνελήφθησαν. Το δικαστήριο για την υπόθεση είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί την περασμένη Τρίτη (10/03) ωστόσο ο κατηγορούμενος (σσ ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη στην Ανάβυσσο) ζήτησε -την έκτη κατά σειρά- αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης.