Αναστάτωση προκάλεσε η ταυτότητα της Αστυνομικού.. από το “Έτερος εγώ”!

Μετέφερε την ταυτότητα της “Μαρθας Καρρά” της Αστυνομικού που εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «Ετερος εγώ – Χαµένες ψυχές» και συνελήφθη !

Μέλος της παραγωγής εντοπίσθηκε (24/02-09.10) ως αναβάτης δικύκλου, και τα πληρώματα της ΔΡΑΣΗ τον σταμάτησαν για έλεγχο. Στην κατοχή του, εντόπισαν υπηρεσιακή ταυτότητα Αστυνομικού τυπωμένη μόνο στην πίσω πλευρά με διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ και στοιχεία «Μαρθα Καρρά γεννημένη στην Αθήνα το 1985», ενώ στη μπροστινή δεν είχε εκτύπωση και απουσίαζε η φωτογραφία. Η υπόθεση κρίθηκε σοβαρή και ο 39χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Εξαρχείων, ενώ ενημερώθηκε και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.! Το μυστήριο λύθηκε καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 39άχρονος, είναι μέλος της παραγωγής που γυρίζει τον δεύτερο κύκλο του ” Έτερος εγώ”, που ήταν σε εξέλιξη στο Μοναστηράκι!

Όπως εξήγησε ο διευθυντής παραγωγής Ιωσήφ Χατζόπουλος, η παραγωγή είχε πάρει άδεια από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για τα γυρίσματα και την χρήση του διακριτικού σήματός της και είχε ζητήσει από τον 39χρονο να μεταφέρει μέρος του εξοπλισμού της παραγωγής! Ωστόσο, σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή πλαστού εγγράφου και παράνομη οπλοκατοχή και κατέληξε στον εισαγγελέα, που έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Η βραβευμένη σειρά θρίλερ του Σωτήρη Τσαφούλια έκανε πρεµιέρα το βράδυ της ∆ευτέρας στο Star Channel με οκτώ επεισόδια. Πρωταγωνιστής είναι ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαΐνης, που παρέχει την επιστημονική του εμπειρία στην Αστυνομία για να εξιχνιάσει μια σειρά δολοφονιών οι οποίες μιμούνται τους άθλους του Θησέα. Αυτές τις ημέρες, η παραγωγή συνεχίζει τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο, που θα φέρει τον τίτλο «Ετερος εγώ – Κάθαρσις» και θα προβληθεί την επόµενη τηλεοπτική σεζόν από την Cosmote ΤV και πάλι με τον καθηγητή Λαΐνη να βοηθά τον προϊστάµενο του τµήµατος Ανθρωποκτονιών Απόστολο Μπαρασόπουλο και τον βοηθό του Παντελή Σκλαβή να συλλάβουν έναν κατά συρροήν δολοφόνο.

______________________

* Νάντια Αλεξίου, Espresso.gr