Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΔΟΛ (video)

Με ανυπόγραφο κείμενο αντιεξουσιαστές αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στο παλιό κτήριο του ΔΟΛ. “Χτυπάμε και αποκλείουμε με κάθε ευκαιρία τα καθεστωτικά Μέσα”.

Με ανάρτηση στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, με ανυπόγραφο κείμενο ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο κτήριο του ΔΟΛ (25/08) και την απόπειρα κατάληψης.

“Μην περιμένετε από μας αναφορά και συμμετοχή στις ενδοκαθεστωτικές σας συγκρούσεις” αναγράφεται στο κείμενο με σαφή υπόδειξη την αντιπαράθεση αναφορικά με το κυβερνητικό non paper και τον προσδιορισμό του Ρουβίκωνα.

“Χτυπάμε και αποκλείουμε με κάθε ευκαιρία τα καθεστωτικά μέσα, όχι λόγω των ιδιαίτερων συμφερόντων που εξυπηρετούν, αλλά λόγω της ίδιας τους της δομής και λειτουργίας, της τάσης και της επιλογής τους να επιτίθονται στα αναρχικά/αντιεξουσιαστικά κινήματα”.

Μεταξύ άλλων εκφράζονται “αλληλέγγυοι” σε ομοϊδεάτες τους στη Γερμανία ύστερα από την απόφαση του Γερμανικού κράτους να διακόψει τη λειτουργία του ιντερνετικού ιστότοπου διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ενώ παράλληλα δηλώνουν να στηρίζουν τις καταλήψεις και όσουν τις πραγματοποιούν.