Ανακοινώση της ΓΑΔΑ .. διαψεύδει και ενημερώνει για διενέργεια έρευνας

Με ένα κείμενο- ανακοίνωση που διαμοιράστηκε στος διαπιστευμένους συντάκτες η ΓΑΔΑ επιχειρεί -δυο 24άωρα μετά- να διαψεύσει “επικοινωνιακά”.. εμπρησμό σημαίας όπως διακινήθηκε, στα επεισόδια το πρωι του περασμένου Σαββάτου.

“Σχετικά με φωτογραφία που προβάλλεται σε Μ.Μ.Ε. από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και απεικονίζει καύση σημαίας σε απροσδιόριστο τόπο και χρόνο, ανακοινώνεται ότι για το περιστατικό αυτό καμία ενημέρωση – αναφορά δεν υφίσταται στις αστυνομικές Αρχές από ιδιώτη ή από αστυνομικές δυνάμεις.
Για το θέμα αυτό διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής”.

Για τη ΓΑΔΑ δεν είναι η πρώτη φορά που με ανακοίνωση προς τους διαπιστευμένους Συντάκτες για συμβάν που έλαβε χώρα- στην επικράτεια- να επιχειρεί “επικοινωνιακή” διαψευση.. με σκοπό τη υποβάθμιση των γεγονότων.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr η καύση της σημαίας είναι συμβάν καταγεγραμμένο και από το Κέντρο της ΑΔ με ενημέρωση του επικεφαλής Αστυνόμου της διμοιρίας που είχε διαταχθεί σε νυχτερινή υπηρεσία (01-02/06) επί της Τοσίτσα για την κίνηση των ατόμων του “χωρου” να προκαλούν με τον εμπρησμό του ελληνικού συμβόλου τους Αστυνομικούς. Βιντεοληπτικό υλικό έχει προβληθεί σε τηλεοπτικό σταθμό ενώ φωτογραφική αποτύπωση έχει δημοσιευτεί και διαδικτυακό ιστότοπο… για τα οποία Η ΓΑΔΑ προφανώς από την ανακοίνωση την οποια εξέδωσε .. δεν αποτελούν πειστήρια .