«Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει 17 ή 23-24 ετών. Ηταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά»

Δηλώσεις υποστηρίζοντας την αθωότητα του 27χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή παραχώρησε ο συνήγορος του, κατά την έξοδο του από το γραφείο του Ανακριτή

Με Ποινική Δίωξη για ομαδικο βιασμο να έχει απαγγελθεί από τον Εισαγγελέα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, αποχώρησε (30/08) από την Ευελπίδων, με το δικηγόρο του Σταύρο Γεωργόπουλο, να υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Είναι παντελής η άρνηση της κατηγορίας από τον κύριο Σεμέδο. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι η καταγγέλουσα είχε δηλώσει στον ποδοσφαιριστή ηλικία 19 ετών, αναφέροντας χαρακτηριστικά ο συνήγορος «… αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».