“Αν κάποιοι νομίζουν οτι 3-4 μηχανές Ζ θα περάσουν μέσα απο φλόγες-γυαλιά-λάδια και θα συλλάβουν 60 άτομα.. όνειρο έχουν δεί”|ΑΠΟΨΗ

«..δε μπορώ να δεχτώ την λογική κάποιων οτι δουλεύουμε στο χωράφι τους και δεν θα μιλάμε (,..) απλά σύμπτωση που επαναλάμβάνεται σταματάει να είναι σύμπτωση» αναφέρει μεταξύ άλλων συνδικαλιστής Αστυνομικός*, με αφορμή την επίθεση με μολώτοφ κατά Αστυνομικών στο Τουρκικο Προξενείο.
ΜΟΛΩΤΟΦ_ΕΛΑΣ_ΘΣΝ
«H φωτογραφία έιναι απο την τελευταία επίθεση με μολότωφ στο τούρκικο προξενείο. Αν κάποιοι νομίζουν οτι 3-4 μηχανές Ζ θα περάσουν μέσα απο φλόγες-γυαλιά-λάδια και θα συλλάβουν 60 άτομα μάλλον κάποιο όνειρο έχουν δεί.
Ούτε γραφικός θέλω να γίνω ούτε να λαικίσω οι φωνές όμως και οι διαμαρτυρίες των συναδέλφων είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Η ένωση προσπαθεί και έχει αποτανθεί τόσο στην φυσική όσο και στην πολιτική ηγεσία προκειμένου την απεμπλοκή των συναδέλφων απο την φύλαξη.
Αν κάποιοι θεωρούν οτι είναι εύκολο να αλλάξει μια παγιωμένη κατάσταση που κακώς ξεκίνησε μάλλον σε άλλη αστυνομία υπηρετούν. Τα προβλήματα πολλά σε όλες τις υπηρεσίες και αντί να ασχολούμαστε με αυτά υποκαθιστούμε το κράτος (νυχτερινά-αυτοκίνητα-γραφική ύλη-θέρμανση) και άλλα τόσα.

ΥΓ.Έν έτη 2015 δεν μπορώ να δεχτώ την λογική κάποιων οτι δουλεύουμε στο χωράφι τους και δεν θα μιλάμε. Άτυχες στιγμές μπορούμε να έχουμε όλοι μας απλά σύμπτωση που επαναλάμβάνεται σταματάει να είναι σύμπτωση…δεν πρόκειται να επιτραπεί η φίμωση κανενός».

______

*Αλέξανδρος Καλευράς, ΓΓ Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης