Αμπελόκηποι: Κατέληξε στα τραύματά του, Γεωργιανός διαρρήκτης- Αυτοτραυματίσθηκε κατά τη διαφυγή του – Συνελήφθησαν οι δυο συνεργοί του

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο οπου και κατέληξε ο ένας από τους  δράστες της διάρρηξης

Οι  Γεωργιανοί έγιναν αντιληπτοί απο τους ενοίκους ενώ ενεργούσαν απόπειρα διάρρηξης (01/01-23.00) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας επί της Βάλτου στους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr-πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη στο σημείο και εντόπισε αιματηρά ευρήματα καθώς ένας από τους δράστες αυτοτραυματίσθηκε κατά την προσπάθειά του να διαφεύγει με τους συνεργούς του.

Έπειτα από αναζητήσεις οι Γεωργιανοί εντοπίσθηκαν και οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψή τους. Όπως διαπιστώθηκε ο 35άχρονος Γεωργιανός, έμας από τους δράστες κατά την προσπάθεια του να διαφύγει ώστε να αποφύγει τη συλληψη, αυτοτραυματίσθηκε όταν κλώτσησε τη τζαμαρία στην πρόσοψη του κτιρίου από σπασμένα γυαλιά και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος περίπου 500μέτρα από την είσοδο της πολυκατοικίας. Ενώ ο 22άχρονος συνεργός του, ζητούσε βοήθεια από ενοίκου πολυκατοικιών.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Γεωργιανός διαρρήκτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Σωτηρία”- σύμφωνα με  πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr – κατέληξε στα τραύματά του εξαιτίας της αιμορραγίας που προκλήθηκε από κομμένη αρτηρία. Σε βάρος των Γεωργιανών- ηλικίας 32 και 22 ετών-σχηματίζεται ποινική δικογραφία.

Προανάκριση διενεργεί η  Ασφάλεια.