Αμπελόκηποι: Εντόπισαν στα σκουπίδια 12 γυαλες με έμβρυα

Δώδεκα γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη, εντόπισαν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, κατα την αποκομιδή σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελοκήπους

Ξημερώματα Δευτέρας (08/02), σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελοκήπους, στη συμβολή των οδών Καρύστου και Ιτέας, υπάλληλοι του Δήμου εντόπισαν γιαλες με φορμόλη στις οποίες υπηρχαν έμβρυα σε διάφορες χρονικές στιγμές της κύησης, σε κάδο  απορριμμάτων και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Όπως διακριβώθηκε  κατά την Αστυνομική  έρευνα, ο 35άχρονος γιος πρώην διευθυντή γυναικολογικής κλινικής δημοσίου νοσοκομείου, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, κατά  την εκκαθάριση  του γραφείου βρήκε τις γυάλες με τα 12 έμβρυα. Χωρίς να γνωρίζει τη διαδικασία και τους ερευνητικούς λόγους της κατοχής τους από τον πατέρα του, ο 35άχρονους τις πέταξε στα σκουπίδια μαζί με κάποια ιατρικά εργαλεία.
Ο 35χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί ιατρικών αποβλήτων, αναμένεται (09/02) να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.