Αλβανός δραπέτης : “Τα μπατσάκια του χιλιάρικου τα γ…. όπου τα βρω” (φωτο)

Αναζητήσεις για τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες από το ΑΤ Αργυρούπολης. Είχε κατηγορηθεί και για βιασμό ένας από τους Αλβανούς δραπέτες .

Οι τρεις καταζητούμενοι Αλβανοί δράστες από το ΑΤ Αργυρούπολης (19/06-06.40) κόβοντας τα κάγκελα στο κρατητήριο, είχαν παραπεμφθεί μετά της σύλληψή τους (13/06) να μεταχθούν (19/06) για κύρια ανάκριση.

Nantiareport.gr_alb_drapetesNantiareport.gr_alb_drapetes20180619_145708Nantiareport.gr_alb_drapetes20180619_145823

“Τα μπατσάκια του χιλιάρικου τα γ…. όπου τα βρω…” προκλητικός ο Αλβανός Dedolli, είχε απευθυνθεί στους Αστυνομικους που είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του. Στο παρελθόν μεταξύ άλλων ειχε κατηγορίες για διαρρήξεις και ληστείες με μεγαλα ποσά ως κλοπιμαία.

Κατηγορούμενος για βιασμό και ο Marius Shutti ο οποίος αν και εμπλέκεται σε ποινικά αδικήματα από το 2008, “δεν έχει εκτίσει ουτε μια μερα φυλακή”, σημειώνουν χαρακτηριστικά γνωρίζοντες την υπόθεση στο Nantiareport.gr και εκφράζουν  την απόλυτη πεποίθηση ότι και και οι τρεις βρίσκονται ήδη στο δρόμο για την Αλβανία. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, η υπόθεση βιασμού η οποία του αποδίδεται, προήλθε από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του με την οποία επανασυνθέθηκαν και διανύει περίοδο εγκυμοσύνης. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται κατηγορίες  για κατάσχεση 18 κιλών κάνναβης σε οικία που διατηρούσε, την οποία δεν αποδέχεται ο ίδιος.

Ενώ σε δεκάδες ληστείες εμπλέκεται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και ο καταζητούμενος Αλβανός Vrushai,  με τις ποινικές κατηγορίες δεκάδες στο ποινικό του μητρώο.

Αναζητήσεις ως μέλη της οργάνωσης καθώς έχουν ταυτοποιηθεί, έχουν εκδοθεί για άλλα τρία άτομα

Οι Αλβανοί δραπέτες κατηγορούνται οτι διέπραξαν περισσότερες από 72 διαρρήξεις σε Νότια και Βόρεια Προάστια, με την αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει τις €400.000.

Αναζητήσεις ενεργεί η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.