“Άλλο χαφιές, άλλο Αστυνομικός”- Ένταση με Αστυνομικούς προκάλεσε η Ζωή Κωσταντοπούλου

Ένταση έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, προκάλεσε- για άλλη μια φορά  – η Ζωή Κωνσταντοπούλου με Αστυνομικούς.

Στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου (27/12-17.00) συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο σε εκλογοαπολογιστικό για τον προϋπολογισμό του 2018. Μέλη του κινήματος «ΔΕΝ Πληρώνω» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής “καλούσε” τον Αλέξης Τσίπρα να την συλλάβει, αναφερόμενη με αυτόν τον τρόπο στην πρόσφατη τροπολογία που ψήφισε η Βουλή σε Νομοθετική Ρύθμιση της Κυβέρνησης για όσους παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.

Λίγο πριν τις 19:00 αποχώρησαν από το σημείο και τα πράγματα ηρέμησαν.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκδήλωσε πρόθεση να παραστεί στην συνεδρίαση, ως νομικός εκπρόσωπος παραιτηθέντος μέλους του Συμβολαιογραφικου Συλλόγου,  και έχει καταγγέλλει τη σύνθεση του ΔΣ ως παράνομη.

Οι Αστυνομικοί που είχαν διατεθεί σε Μέτρα Τάξης, της απαγόρευσαν την εισοδο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με τη Ζωη Κωνσταντοπούλου να φωνάζει σε έντονο ύφος, προς Αστυνομικό «μην με ακουμπήσεις ξανά», ενώ κατήγγειλε την παρουσία των Αστυνομικών ως “αντισυνταγματική”, αποδίδοντας τους χαρακτηρισμούς ως.. «χαφιέδες».

Από νωρίς οι συγκεντρωμένοι με συνθήματα, ανακράζοντας  «χούντα – χούντα» αξιωναν είσοδο στην αίθουσα που διεξαγόταν η συνεδρίαση. Νωρίτερα μέλη του Κινήματος «ΔΕΝ Πληρώνω» είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εφετείο.

.