Αλλαγή του χρόνου και ευχές του Β.Κικίλια και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, στο ένστολο προσωπικό.

Στο Κέντρο Άμεσης Δράσης με την ηγεσία και το ένστολο προσωπικό, άλλαξε το χρόνο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας. Τις ευχές του διαβίβασε μέσω ασυρμάτου προς το ένστολο προσωπικό που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, παραβρέθηκαν για την αλλαγή του χρόνου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, και η ηγεσία της ΕΛΑΣ. Με το ένστολο προσωπικό να αντήλλαξαν ευχές και τόσο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, όσο και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.

Στο μήνυμα του ο ΒασίληςΚικίλιας, επεσήμανε “το σεβασμό και τις ευχαριστίες όλης της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλης της Ελληνικής κοινωνίας” σε όλους ήταν στο δρόμο σε διατεταγμένη υευχες ΚΙΚΙΛΙΑ_ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ2015πηρεσία. «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτούς τους επτά μήνες. Ξέρω ότι αυτό που κάνετε να είστε σήμερα έξω και να προστατεύετε όλους τους Έλληνες από την Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Νότια Ελλάδα και τα νησιά, παντού, είναι πολύ σημαντικό, είναι εξαιρετικό, είναι πολύ ξεχωριστό. Και γι’ αυτό σας τιμούμε όλοι.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ειλικρινά Καλή Χρονιά!» κατέληξε στο μήνυμά του ο αρμόδιος Υπουργός.
Στο μήνυμά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, αναφέρθηκε στο ένστολο προσωπικό που αυτές τις ώρες ήταν στο καθήκον μακριά από τις οικογένειες τους, «Η αυταπάρνηση, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα στα καθήκοντά σας, είναι για εσάς πλέον τρόπος ζωής.

Σας καλώ, λοιπόν, τη χρονιά που έρχεται να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ομοψυχία και υψηλό αίσθημα καθήκοντος, στο δύσκολο έργο μας. Σας καλώ ακόμη, να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με τον ίδιο ζήλο τα δικαιώματα των πολιτών και φυσικά να παγιώσουμε το αίσθημα ασφάλειας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχηγός η ΕΛΑΣ.

Με μήνυμα του και στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Β.Κικίλιας, ευχαρίστησε όσους δούλευαν χθες!

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport