Άλιμος: Συνελήφθη ντελιβεράς για βιασμό και revenge porn πρωην συντρόφων του

Συνελήφθη στον Άλιμο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελία σε βάρος του

Ο 31χρονος περιστασιακα εργαζόμενος ως ντελιβερι, ειχε γνωριστεί με την 29χρονη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Instagram και είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση. Όταν η 29χρονη αποφάσισε να διακόψει, ο 31χρονος την εκβίαζε απειλώντας την με την απειλή δημοσιοποίησης στο διαδίκτυο προσωπικών τους στιγμών ενω ηταν σε σχέση, της ζήτησε να πραγματοποιήσει βιντεοκλήση με ερωτικό περιεχόμενο. Ενώ με την ίδια απειλή καθώς και με την πρόφαση διαγραφής του υλικού, είχε εξαναγκάσει την 29χρονη σε ερωτική συνεύρεση χωρίς τη συναίνεσή της, απαιτώντας στη συνέχεια και νέα συνεύρεση.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, και επίσης υποβλήθηκε σε βάρος του μήνυση, εκβίαζε και 28χρονη με την οποία είχαν σχέση, με την αποστολή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου σε άρνησή της να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

Σε αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι της Κυριακής (10/07) συνελήφθη ο 31χρονος, κατά τη μετάβασή του σε σημείο που είχε υποδείξει στην 29χρονη, με σκοπό νέα συνεύρεση.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και υλικό από την αστυνομική προανάκριση, ταυτοποιήθηκε, στη διαχείριση του επίμαχου προφίλ, ο 31χρονος ηλεκτρονικών ιχνών, τα οποία αντιστοιχούσαν σε συνδέσεις διαδικτύου της οικίας και του χώρου εργασίας του.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατασχέθηκαν η συσκευή κινητού τηλεφώνου και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι υπολογιστή, όπου εντοπίσθηκε πλήθος αρχείων οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο απεικονίζονταν διάφορες γυναίκες σε προσωπικές τους στιγμές, μεταξύ των οποίων και φωτογραφία της 29χρονης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες ομοειδείς – συναφείς πράξεις.