Άλιμος: Δωρεά περιπολικού από το Δήμο … στο Αστυνομικό Τμήμα

Προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ Δημάρχου και Διοικητή του Τμήματος  και συζήτησαν  ώστε οι πολίτες του Αλίμου να αισθάνονται ακόμα περισσότερο ασφαλείς στην πόλη τους.

“Θελω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Αλίμου, κύριο Ανδρέα ΚΟΝΔΥΛΗ, ο όποιος σε συνάντηση που είχε πριν από λίγες μέρες με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλίμου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κύριο Σωτήριο ΚΑΛΤΑΜΠΑΝΗ, αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά ενός οχήματος προς το Τμήμα Τάξης Αλίμου.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η εξεύρεση τρόπων – λύσεων ώστε οι πολίτες του Αλίμου να αισθάνονται ακόμα περισσότερο ασφαλείς στην πόλη τους.
Το συμπέρασμα το οποίο εξήχθη, είναι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω ποιοτικής, ισχυρής και αποτελεσματικής αστυνόμευσης της περιοχής.
Είναι σίγουρο ότι ενέργειες όπως αυτή του Δημάρχου, αναπτερώνουν το ηθικό των συναδέλφων διότι αποδεικνύουν περίτρανα και με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό και αναγνωρίζει την καθημερινή κι επίπονη προσπάθεια που καταβάλλει για μία ασφαλέστερη κοινωνία με λιγότερη παραβατικότητα αλλά και εγκληματικότητα.
Δράττοντας της ευκαιρίας, να συγχαρώ τον κύριο ΚΟΝΔΥΛΗ για την επανεκλογή του στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευγενική χορηγία του και του εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει στη δεύτερη θητεία από τη θέση του Δημάρχου”.

Νίκος Κορομηλάς
Ταμίας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μελος συμβουλίου μεταθέσεων Δ.Α.Ν/Α.Α.