Αλεξανδρούπολη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον Μουσουλμάνο Ρομά

Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο σύζυγος Μουσουλμάνος Ρομά που ξυλοκόπησε βίαια την Μουσουλμάνα Ρομά συζυγό του, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας στον 30χρονο Μουσουλμάνο Ρομά, Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, ως δράστης ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου της 29χρονη Μουσουλμάνας Ρομά, συζύγου του Τζεβριέ Εδινερλί. Ο 30χρονο Μουσουλμάνο Ρομά, έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας (13/12). Ο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, φέρεται ότι κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους.

Ο δράστης προσήχθη στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης, μετά από μήνυση για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που του υποβλήθηκε, από τους γονείς της Μουσουλμάνας Ρομά συζύγου του. Φέρεται ο 30χρονος Μουσουλμάνος Ρομά, το πρωί της Πέμπτης (09/12) να επικοινώνησε με τη δικηγόρο, Βασιλεία Μαρινάκη, η οποία συνέταξε το απολογητικό του υπόμνημα, όταν έμαθε από το Νοσοκομείο ότι η κατάσταση της 29χρονης συζύγου του, επιδεινώθηκε.