Αλέξανδρος Αγγλούπας: Η ζωή στη φυλακή, το barbeque και η σαμπάνια που έστειλε στο Nammos

Δόθηκαν στην δημοσιότητα οι φωτό μετά την σύλληψή του επιχειρηματία για συμμετοχή του στην ομάδα των Ρομά από τους οποίους φέρεται να αγόραζε κλεμμένα ρολόγια.

Με βλέμμα απλανές, μάτια καρφωμένα στην φωτογραφική μηχανή και αμήχανος εμφανίζεται ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, λίγες ώρες μετά την σύλληψή του. Τότε που φωτογραφήθηκε όπως όλοι οι συλληφθέντες φορώντας τζιν, ένα γκρι t-shirt και λευκό hoodie στην ΓΑΔΑ, χωρίς να πιστεύει ότι τα χειρότερα έρχονταν.

Η προφυλάκισή του στο σωφρονιστικό κατάστημα της Χίου, για την υπόθεση της συμμορίας των Ρομά, τσαλάκωσε για τα καλά το ήδη τσαλακωμένο κοινωνικό προφίλ του, όταν έγινε γνωστή η σύλληψή του. Μετά τη απολογία του ο ανακριτής έστειλε τον κακομαθημένο για πολλούς γόνο στις φυλακές Χίου, εκεί όπου ο κ. Αγγλούπας διάγει έναν άλλο βίο, χωρίς όμως να του λείπουν κάποιες μικρές πολυτέλειες.
Μια από αυτές είναι το barbeque που εγκατέστησε έξω από το κελί του, προκειμένου να απολαμβάνει εκλεκτά κρέατα τα οποία σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, αγοράζει ή του τα στέλνουν φίλοι του από την Αθήνα.

Εντρυφεί συχνά λένε οι πληροφορίες στο rib eye μόσχου, το sirloin και την picanha από black angus, τα οποία συνοδεύει με ψητά λαχανικά, ενώ φροντίζει να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.

Τον επισκέπτεται συχνά η σύντροφός του Όλγα Ζαπουνίδη, από την οποία ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στους κοσμικούς κύκλους, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο με τον κολλητό του Σέρο Μύρτα και τον Ζαννή Φρατζέσκο του Nammos, σχεδόν καθημερινά.

agloupas
Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Ο τελευταίος στα εγκαίνια του ρεστοράν στην Κουρσεβέλ, έλαβε από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα μια σαμπάνια αξίας 3.000 ευρώ με ευχές για καλές δουλειές, η οποία έφτασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μιας παραμονής που τον βρήκε μέσα στο κελί των φυλακών της Χίου και όχι στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κουρσεβέλ, όπου συνήθιζε να πηγαίνει τις εποχές που πίστευε ότι θα είναι για πάντα στο απυρόβλητο, ότι και αν έκανε…

___________

* Διονύσης Θανάσουλας /mononews.gr