Αλεξανδρούπολη: Καταγγέλλει εμπρησμό στην επιχείρησή του ο ιδιοκτήτης

Σε εμπρησμό αποδίδει την πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο που διατηρεί στην Αλεξανδρούπολη, ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε (09/09-23.50) στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αυτοκινήτων “Κ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ”, στην περιοχή Αμφιτρίτη κοντά στην Εγνατία οδό, έκαψε φορτηγά και προκάλεσε ζημιές μεγάλης οικονομικής αποτίμησης. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Κρομμυδας, φέρεται να υποστηρίζει ότι η πυρκαγιά ήταν εμπρηστική ενέργεια και απέκλεισε το ατύχημα.

Άμεση ηταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, με τα πληρώματα να θέτουν τη φωτιά υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ωστόσο τέσσερα φορτηγά μεταφοράς σκραπ, καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι διαθέτει στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν εμπρησμό, με τους δράστες αφου έκοψαν την περίφραξη εισήλθαν στο εσωτερικό και προκάλεσαν τον εμπρησμό. Είχαν προηγηθεί δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα του ίδιου και μελών της οικογένειας του τους περασμένους μήνες, με τους δράστες να έχουν συλληφθεί από τους Αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης και έχουν παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη

Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάζει το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ.Αλεξανδρούπολης.