Ακτή Κονδύλη: Ένοπλη ληστεία σε Ναυτιλιακή εταιρία με τους δράστες να φέρουν διακριτικά της ΕΛΑΣ

Ενδεδυμένοι με παντελόνι εργασίας και μπουφάν που παραπέμπουν σε ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ, έξι ένοπλοι λήστεψαν υπαλλήλους Ναυτιλιακής Εταιρείας με έδρα τον Πειραιά

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους οι εξι δράστης με βαρύ οπλισμό στην κατοχή τους και με εμφάνιση που παρέπεμπε σε ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ, εισέβαλαν το βράδυ της Κυριακής (06/02) στα γραφεία της Ναυτιλιακής Εταιρείας “ΑΝΕΚ” με έδρα την Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Με προτεταμένα όπλα, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους δέσμευσαν απέσπασαν χρηματικό ποσό, υποχρέωσαν υπάλληλο υπό την απειλή όπλων να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν τα χρήματα που υπήρχαν στο εσωτερικό και αποχώρησαν.

Τις κινήσεις των δραστών εξωτερικά, κατά την άφιξη στο χώρο και την απομάκρυνση τους, καθώς επίσης την εξέλιξη της ληστείας έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει η Εταιρεία και το βιντεοληπτικό υλικό έχει παραληφθεί προς εξέταση.

Το προσωπικό ενημέρωσε για την κατάσταση την Άμεση Δράση ενώ διαβιβάστηκε εντολή αναζητήσεων προς τα πληρώματα του τομέα. Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ληστείας την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ληστειών του ΥΔΕΖΙ .