Αξιωματικός ΕΛΑΣ: “Το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων Αστυνομικών, μας δίνει την απαιτούμενη καλοσύνη να την συγχωρέσουμε”

Αντιδράσεων συνέχεια για το σχόλιο της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη για τους Αστυνομικού, και μια άποψη υπεροχής αξίας από Αξιωματικό της ΕΛΑΣ.

“Μια κυρία μας αποκάλεσε Μπάτσους Γουρούνια και Δολοφόνους. Το σύνθημα το ακούμε χρόνια το βλέπουμε και σε κάποια ντουβάρια γραμμένο. Διαβάζουμε τα μαύρα γράμματα που έγραψαν νύχτα με σπρέι σε τοίχους υπέροχων παλαιών κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας και το φωνάζουν μάλιστα εν χορώ στις πορείες τις οποίες διασφαλίζουμε ως προς την Τάξη τηρωντας πάντα τον Νόμο.
Αλίμονο αν νιωθαμε έτσι αλίμονο αν δεν συγχωρούσαμε την κυρία για το ατόπημα της. Σεβόμαστε το 90% των Ελλήνων που αναγνωρίζουν την αξία μας και την χρησιμότητα μας στην ασφάλεια τους. Το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων Αστυνομικών που χρειάζονται μόρια βάσης αλλά και δυνατότητες υψηλού επιπέδου στον αθλητισμό και στα ψυχολογικά τεστ στις Πανελλήνιες που δεν θα τα έπιανε με τίποτε η κυρία, μας δίνει την απαιτούμενη καλοσύνη να την συγχωρέσουμε και την απόλυτη βεβαιότητα ότι μόνο μπάτσοι γουρούνια και δολοφόνοι δεν είμαστε.
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Ελληνας Αξιωματικός της Αστυνομίας”.
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Ελληνας Αξιωματικός της Αστυνομίας