Αίγιο: Ο αδελφός της, εντόπισε νεκρή την επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου

Η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, από τον αδελφό της, καθώς την αναζητούσαν και δεν είχαν επικοινωνία μαζί της

Στον καναπέ μέσα στο διαμέρισμα της οδού Φιλίππου στο Αίγιο, εντόπισε το πρωί (25/07-11.00) ο αδελφός της, νεκρή την επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου. Στο σημείο ενημερώθηκε και μετέβη πλήρωμα από το τμήμα Αιγίου. Ο χώρος δεν έφερε ενδείξεις παραβίασης ή έρευνας, και το θύμα δεν έφερε ίχνη επίθεσης.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, φέρεται να είχε παρουσία το βράδυ του Σαββάτου (23-24/07) στην επιχείρηση που διατηρεί και τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν και η τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή ενώ είχε και την τελευταία επικοινωνία με τη μητέρα της.

Ενεργή επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτρια του παραλιακού beach bar “Ανώνυμο” στο Λόγγο Αιγίου. Υπήρξε παρουσιάστρια και κριτής στα τοπικά καλλιστεία, διατηρούσε διαδικτυακή εκπομπή, με παρουσία στα social media. Η τελευταία της ανάρτηση (22/07-04.24) σε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε, ήταν αναφορά στον μικρότερο αδελφό της  Γιώργο Αγγελόπουλου, ο οποίος και την εντόπισε νεκρή.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση.

Η οικογένεια Αγγελοπούλου ωστόσο πριν 11 χρόνια, είχε απασχολήσει τις Αρχές. Ο Άγγελος Αγγελόπουλος, ο πατέρας της οικογένειας,  μαθηματικός και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων στο Αίγιο, και είχε παράλληλα δραστηριότητα ως επιχειρηματίας στην εστίαση, δολοφονήθηκε σε φονική ενέδρα, στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, ενώ επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, στο γκαράζ της πολυκατοικίας του διαμερίσματος της Μελετοπούλων 61Α στο Αίγιο.

Για τη δολοφονία του, τέσσερις εμπλεκόμενοι μεταξύ των οποίων οι φυσικοί αυτουργοί καθώς και ο συνέταιρός τους στην επιχείρηση εστίασης, είχαν καταδικαστεί με την ηθικό αυτουργό να “ακούει” ισόβια ποινή. Κατά την ακροαματική διαδικασία στις απολογίες τους οι δράστες είχαν υποστηρίξει ότι δολοφόνησαν κατ΄εντολή και επί πληρωμή τον επιχειρηματία καθώς και ότι είχαν αποπειραθεί να δολοφονήσουν τον Αγγελόπουλο και τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, με την ενέργειά τους να είναι  απόπειρα.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε δεχθεί και η Μαρίτα Αγγελοπούλου, λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του πατέρα της, με πυροδότηση εκρηκτικου μηχανισμου στο όχημά της χωρίς η ίδια να τραυματιστεί, καθώς ο μηχανισμός εξερράγη ξημερώματα στο σταθμευμένο όχημα έξω από το σπίτι της.